Gråtoner fortsætter med sin Bitcoin-ophobning

Bitcoin er fortsat et digitalt aktiv med stor efterspørgsel på markedet, og detail og institutioner er i et kapløb om at få fat i så mange BTC’er som muligt. Fra den institutionelle side har Grayscale fyldt sin Bitcoin-taske med mere og mere BTC som mange andre. Ifølge en nylig opdatering har Grayscale tilføjet 12.319 BTC til sin Grayscale Bitcoin Trust [GBTC] i løbet af en enkelt dag. Dette beløb var angiveligt mere end det kumulative køb i den sidste uge.

Kevin Rooke tweetede :

“Dårlige nyheder for Bitcoin bjørne.

Grayscales Bitcoin Trust tilføjede netop 12.319 BTC til $ GBTC på en enkelt dag.

Det er mere end de 11.512 BTC, de tilføjede i hele sidste uge, da Bitcoin brød sin ATH. ”

Grayscale har konkurreret aktivt med andre institutioner, og dette var synligt i dets Bitcoin-beholdninger i 2020, som pr. Dato oplevede en stigning på mere end 66%. Data antyder, at Gryascales Bitcoin-beholdning har nået 588,97k BTC, hvilket var cirka 12,78 milliarder dollars i aktiver under forvaltning.

Denne tilføjelse kommer i hælene på Microstrategy, der køber 30k BTC for $ 650 millioner. Ifølge Bitcoin Treasuries har business intelligence-firmaet nu 70.470 BTC til en værdi af over $ 1.596 mia. Dollar i sin skatkammerreserve. Ifølge administrerende direktør Micheal Saylor brugte MicroStrategy indtil nu 1,125 milliarder dollars på bitcoin til en gennemsnitlig pris på $ 15.964 pr. BTC.

Interessant nok meddelte SkyBridge Capital lanceringen af ​​en Bitcoin-fond for at „demokratisere“ investering i kryptorummet. Det har startet fonden med $ 25 millioner og med et minimumsabonnement knyttet til $ 50.000.

Det institutionelle køb er et bullish tegn, de øgede udstrømninger fra børser har også øget dette bullish momentum. De øgede udstrømninger forventes at ende i køleopbevaring, og dette har fået mange analytikere på markedet til at forudsige, at toppen endnu ikke skal ses. Krakens leder af forretningsudvikling, Dan Held, sammenlignede data med Bitcoins tidligere halvering og forudsagde, at toppen vil blive set inden september 2021.

Holdt tweeted:

Prisen på Bitcoin efter halvings.

Bitcoin lige på vej til at nå sit højdepunkt omkring september 2021! pic.twitter.com/h6GYeKtjm0

– Dan Held (@danheld) 22. december 2020

Da investering og interesse i Bitcoin stiger, er kryptokurrency langt fra at miste damp. Det institutionelle køb har også fået detailhandlere til at erhverve så mange BTC som muligt.

admin